Sikkerhetsposer til hjemmekontoret levert rett hjem til deg!

På hjemmekontor – da trenger du sikkerhetsposer!

Hørt om sikkerhetsposer? På jobb kan alle lett kaste sensitiv informasjon i en sikker makuleringsbeholder. Det er ikke lett fra hjemmekontoret. Kastes sensitiv informasjon i det vanlige avfallet, er det med risiko for at det kommer på avveie og det kan koste deg og din bedrift dyrt!

Bestill sikkerhetsposer – rett hjem til deg og dine ansatte!

Da vet du at sensitiv informasjon ikke kommer på avveie! Det er enkelt, effektivt og sikkert! Vi sørger også for at det resirkuleres til nye råvarer.

Slik gjør du:

Kontakt oss på e-post: 09710@norskmakulering.no eller telefon: 09710
Oppgi hvor mange poser du ønsker og hvor du vil ha de sendt. Vi sender ønsket antall samlet til din bedrift eller hjem til hver enkelt ansatt.
Posene fylles med det som skal makuleres, som papirdokumenter og/eller digitale lagringsmedier. De tas med av den ansatte til kontoret og kastes i beholderen der når vanlig kontordrift starter igjen.
ELLER
Vi henter sikkert og trygt hjemme hos den ansatte og deler ut en ny pose!

Pris for tjenesten vil variere ut fra volum, hva som skal makuleres og hvor det skal hentes. Ta kontakt med kundesenteret for å få et godt pristilbud og et sikkert alternativ for å håndtere sensitiv informasjon – også på hjemmekontor.

Vi er der for deg og dere – ikke la sensitiv informasjon komme på avveie!

Med hilsen fra teamet i Norsk Makulering

 

Sikkerhetspose-pc-bakgrunn